Clubduik 22-09-2017

Geplaatst op 24 sep 2017

Afgelopen vrijdag was alweer de voorlaatste clubduik van het seizoen, het was een matige opkomst helaas, maar al wel niet te min was het een geslaagde duik. Om 18.30 verzamelen in Biervliet om te vertrekken richting Tholen, het was namelijk de buurt aan duikstek “bergsche diepsluis”. Bij aankomst op de duikstek bleek het niet zo druk te wezen, buiten OSV-narwal om was er nog een (lokaal) stel wat ging duiken, verder niemand, heerlijk, het rijk alleen! Toen iedereen was omgekleed zijn we gelijk te water gegaan en richting het platform (op 10meter diep) gegaan, veel leven…maar in het stof van de andere leden 😉 daarna op een metertje of 6-7 diep West uitgegaan in de richting van de sepia stokken, wij hebben geen sepia’s gezien maar de rest van de groep gelukkig wel. daarna nog langs een paling gekomen en terug op een metertje of 4 diep. De gehele duik goed zicht gehad en geen last van de kou. Na 57 minuten volgends afspraak terug naar boven. in het donker omkleden is een beetje lastig..maar het is weer gelukt. Rond een uur of tien is iedereen weer gepakt en gezakt richting huis gekeerd!

Kortom een mooie duik!

Gr.

Dwain Bulle.