De onderwaterwereld fascineert

Geplaatst op 06 nov 2013

Door: Fred Rabout “rondje West” jaargang 8, nummer 187.

AARDENBURG – Ies van Haneghem uit Aardenburg houdt van het leven onder water. Had eigenlijk een vis moeten zijn. Ooit zat hij onder de waterspiegel vast aan een zeemeermin. Bij nader onderzoek bleek het zijn vrouw Gonny te zijn. Praten met deze Ies van Haneghem, 69 jaren jong, over de onderwatersportvereniging Narwal is één groot verhaal van enthousiasme.We doen het in gezelschap van de huidige voorzitter van onderwatersportvereniging Narwal, de 55-jarige Hendri Kamp uit Breskens die overigens aan zijn laatste periode als voorzitter bezig is. Ook bij hem gaan de oogjes glinsteren als we in gedachten onder de waterspiegel verdwijnen.Het hele bericht kun je lezen via deze link: Rondje West 2013-editie 4 november (15 oktober)-Narwal