Buitenduiken

Geplaatst op 18 mei 2017

Beste duikers,

 Hopelijk heeft iedereen er weer zin in en kunnen we er weer een super duikzomer van maken. Afgelopen woensdag zijn we samen geweest en hebben ons weer voorbereidt op de buiten duiken. Voor de nieuwe duikers onder ons zal het even wennen zijn om van het zwembad naar het buitenwater te gaan maar voor de wat gevordere duikers kan het niet snel genoeg beginnen.

Lees de informatie goed door wat geschreven is in het duikboekje zodat niemand voor een verassing komt te staan.(deze wordt deze week geplaatst)

De eerste naam van duikcoordinator is de eerste contactpersoon die gepland staat om de duiklokatie en planning te regelen. De tweede naam is assistent. Dit hebben we afgelopen duikjaar 2016 ook toegepast en is goed veropen hierdoor.

 Bootduiken worden ingepland door Paul Verdegem, houdt website in de gaten.

 De gegevens voor de duikleider zitten allemaal in de duiktas en hoeft  dus niet opnieuw uitgeprint te worden. Zuurstoftank en EHBO koffer moeten onderling geregeld worden.

 Het buitenduik seizoen gaat door eind september 2017